Duncan Shelley: A félelem íze

4.000 Ft

A feszült, fordulatos regény a mi létező világunkat mutatja meg, melyben a hatalmasságok árucikként kezelnek minket, fejünk felett hozva olyan döntéseket, melyek rajtuk kívül senkinek nem jók.

Egy gátlástalan, földönkívüli vállalkozó különös ajánlattal keres fel néhány nagyhatalmú embert, akik a csábító ajánlatnak nem tudnak ellenállni. A Paktumot megkötik, és a történelem örökre megváltozik. Ez csak üzlet, nem személyes. A félelem íze olyan, mint a drog.

Az emberiség saját rémképeivel szembesülve válaszút elé kerül: vagy kipusztul, vagy megszabadul félelmeitől, belső démonjaitól, és evolúciós lépést tesz felfelé.

Különleges könyvet tart kezében az olvasó. Sodró lendületű regény, mely terápia is egyben. A félelem saját magunk árnyékává tesz minket, ideje kilépni a fénybe.

Kategória:

Leírás

Hátlap:

– Tehát húst akarnak vásárolni tőlünk. Milyen mennyiségben?

– Huszonhétmillió kilogrammot, minden évben – érkezett a válasz.

– Bruttó huszonhétezer tonna, vagy színhús huszonhétezer tonna?

– Színhús.
Huszonhétezer tonna, ismételte magában von Zeissman. Gyors fejszámolást végzett: ha igazán jó minőségű pecsenyemalacot akarnak, akkor az körülbelül tizenkétmillió malac minden évben, ami rettenetesen sok; ha sonkasertésre vágynak, akkor…

– Milyen húsra gondol? – kérdezte Volkov. – Sertés, baromfi, birka, hal, esetleg vadhús?

A szemközt ülő alak ismét azt a furcsa, gurgulázó, morgó hangot adta ki, mielőtt megszólalt. Mintha súlyos beteg lenne, vagy valamilyen okból nehezére esne a beszéd.

– Emberhús. Huszonhétmillió kilogramm, évente. Erre kérünk ajánlatot önöktől.

Olvass bele a könyvbe»

Kisfilm: